
Work life balance
Personlig udvikling
Personale frokost
Sociale arrangementer
Arbejde i Food Studio
Hos Food Studio sætter vi en ære i at skabe madoplevelser, som er ud over det sædvanlige.
Food Studio er et eventbureau, som er førende indenfor gastronomiske oplevelser i Danmark og udland.
Mad er et universelt samlingspunkt, der integrerer mennesker og styrker samarbejdet, og det udnytter vi til fulde i vores firma festivaler, kokkeskoler, kulinariske teambuildings og eksklusive middage.
Food Studio arbejder med nogle af landets bedste råvareleverandører og bruger så vidt muligt, altid råvarer i sæson og gerne så lokalt som muligt.
Hos Food Studio kan du få lov til at lave mad med nogle af landets dygtigste kokke - hvad end det er en autentisk Masterchef- oplevelse, eller en fransk gourmetaften. Derudover samarbejder vi med nogle af landets flotteste godser og herregårde.
Vores værdier
Vores fordele
High end low key
Vores fokus på at forene eksklusivitet med afslappet elegance.
Plads til at vokse
Vores fokus på at skabe rum for udvikling og nye muligheder.
Positiv indstilling
Vores fokus på mulighederne frem for begrænsningerne.
Hvordan er det at være en del af Food Studio teamet?

Vilfred Groes
Hej mit navn er Vilfred jeg er 20 år, og jeg arbejder i Food Studio.
Det jeg elsker ved mit arbejde er at det er så fleksibelt. Hvis jeg i en periode har travlt med skole, er det helt okay bare at arbejde 2 vagter om måneden, og samtidig hvis jeg gerne vil arbejde røven ud af bukserne i en anden periode, er der også plads til det. Ved FS er ingen arrangementer ens, alle dage er forskellige på arbejdet. Man ved aldrig hvilke fede events man skal stå for; om det er et stort fotogent bryllup på godset, eller en lille hyggelig kokkeskole i skoven. Men det man kan være sikkert på, er at arbejdsmiljøet er godt.
Kollegaerne i FS alle unge, og fælleskabet blandt alle runner’sne er virkelig godt. Så hvis du er ung om gerne vil være en del af et virkelig fedt arbejdsmiljø, så er Food Studio stedet for dig

Frida Møller
Hvis du er en person med krudt i røven, som ikke kan sidde stille på en kontor stol hele dagen, så er Food Studio perfekt til dig! Jeg har nu arbejdet på Food Studio i over 2 år sideløbende med mit studie på Kea. Det har været et perfekt studie job, hvor jeg har fundet venner for livet - Fælleskabet på arbejdspladsen er det der holder os kørende selv når der fart på arrangementerne.
Så drømmer du om et kedeligt arbejde, intet fælleskab og et monotont job: så er Foodstudio ikke et sted for dig!

Emil Kiær
Jeg har altid været tiltrukket af en dynamisk hverdag, hvor ikke to dage er ens. Efter min tid på CBS vidste jeg, at jeg gerne ville arbejde et sted, der var mindre corporate og mere dynamisk – et sted, hvor jeg kunne få hands-on erfaring med salg og være en del af noget levende og kreativt.
Noget af det, jeg synes er mest spændende ved Food Studio, er, at vi er et team med vidt forskellige baggrunde og uddannelser. Det giver en særlig dynamik og gør hverdagen både sjov og lærerig.
Som en person, der elsker at være udendørs, har jeg længe fulgt med i, hvad Food Studio laver, og jeg føler, at det passer perfekt til mine interesser. Her får jeg lov til at arbejde med events og gastronomi i nogle af de smukkeste omgivelser – sammen med et fantastisk team, hvor vi ikke kun arbejder tæt sammen, men også har fede sociale oplevelser.

Anna Sutherland
Som kok hos Food Studio, er det bedste ved mit arbejde, hvor forskellige dagene er. De færreste dage ligner hinanden og der er altid nye udfordringer når man møder ind, som både kan være kreativ tænkning i udvikling af retter, anretning eller ud og se hvor råvarene kommer fra hos leverandørene. Vi laver en del mad over bål og ude i naturen, og det er virkelig dejligt at få lov til både at arbejde ude og inde, og på så mange forskellige lokationer - det får også hverdagene til at differentiere sig.
Generelt glæder jeg mig til at komme på arbejde hver dag, hvor der altid er god stemning og søde kollegaer i godt humør.
Ledige stillinger
Hos FOOD STUDIO er vi altid på udkig efter passionerede og talentfulde folk, der brænder for gastronomi, events og unikke madoplevelser.
Derfor vil vi meget gerne modtage din uopfordrede ansøgning. Vi værdsætter engagement, kreativitet og godt håndværk – og måske er det netop dig, vi mangler på holdet! Fortæl os gerne, hvor i Danmark du bor, samt hvilke områder du har mulighed for at arbejde i. Vi glæder os til at høre fra dig!